Reviews

Zoals de meeste van jullie weten, ben ik al een tijdje bezig met afvallen. En de resultaten mogen zichtbaar zijn. Maar ik ben er nog lang niet. Onlangs leerde ik Quint kennen. Hij vertelde over zijn eigen bedrijf Twisted PT. Hij kan mij helpen, om fit te worden en de juiste voeding binnen te krijgen. Om mijn doelen te bereiken. Al snel had hij mijn schema's klaar. Zodat ik zo snel mogelijk kan beginnen. Quint de eigenaar van Twisted PT, is een behulpzaam, belangstellend, betrouwbaar, enthousiaste, doelgericht, communicatief, vriendelijke eerlijke Personal Trainer. En met discipline van beide kanten kan je heel goed je doelen bereiken.
Sharonie
Quint is echt een top personal trainer en een topper als persoon. Ik heb een voedingsschema en een trainingsschema die ik gebruik. Hij heeft me alles uitgelegd. Daarnaast kan ik altijd bij hem terecht met vragen. Hij wil dat je je doel haalt en dat is echt super!
Elsa Van dijk
Ik heb via Quint Supplementen gekocht waar onder Pre workout en BCAA. De Pre workout werkt het best van alle Pre workouts die ik al geprobeerd heb, dus echt een aanrader! De BCAA is ideaal om door je sportdrank of een ander drankje te doen en doet goed wat het moet doen. Ook heb ik een voedingschema laten maken bij Quint waar ik super te vrede over ben! Het is precies wat bij mij past. Quint is een betrouwbare man en is erg klant gericht. Hij zorgt er voor dat de klant voorop staat!
David