Over Twisted PT

Persoonlijke coaching en training.
Betaalbaar, no nonsense en doelgericht!

Twisted PT,

Personal training met een twist.
Wij staan er voor al uw behoeften, uw doelen zo wel fysiek als mentaal.

Vaak als je een personal trainer treft zijn dit jongens of meiden die meteen vanuit school doorstromen, onze personal trainer(s) hebben meer dan 12 jaar ervaring in de fitness, bodybuilding, en kracht-uithouding/conditie industrie en hebben ruim 7 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die bereid zijn om de weg naar hun mentale en of fysieke glorie te bewandelen!

Van een intake voor alleen een gepersonaliseerd training of voedingsschema tot volledige personal coaching het kan allemaal bij Twisted PT.

Wij bieden naast professionele training ook lifestyle coaching aan als uw eigen personal coach die u ook mentaal klaarstoomt en niet alleen fysiek om een goede fundering te vormen om zo uw doelen te behalen en vast te houden als deze behaald zijn.

Voor ieder is een passende manier om de juiste weg naar persoonlijke glorie te bewandelen, zo bieden wij ook trainingen aan voor medewerkers van Defensie, politie en beveiligings personeel.

Niets is te gek, niks is te Twisted.
Twisted PT, Your road to Glory!

Ontmoet het team

Personal Training

Twisted PT bied een breed scala aan pakketten.

Als personal trainer en personal coach willen wij er zeker van zijn dat er een passende weg naar uw doel samengesteld kan worden daarom is het natuurlijk ook mogelijk om losse lesuren te boeken.

Wij geven graag gehoor aan uw wensen.

Voeding en/of trainingsschema met fysieke uitleg van ongeveer 30 minuten voor €40

Bekijk hier een overzicht van de prijzen en personal training pakketten 

Vergeet ook niet te kijken naar het transformatie pakket voor een Before & After fotoshoot door Bikkel fotografie in combi met onze personal training!

Op voorhand van alle trainingssessies en voor het maken van gepersonaliseerde training en voedingsschema’s word er een intake ingepland om kennis te maken en het één en ander door te nemen zodat wij perfect gehoor kunnen geven aan uw wensen. Deze kennismaking en intake is volledig kosteloos!

Aanbieding!

Naast Twisted PT is er ook onze sport supplementen Twisted supplements, zuivere sport supplementen van top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zo hebben wij om een voorbeeld te noemen de meest krachtig legale pre workout op de markt gebracht : Hardcore Pump. Deze heeft u al vanaf € 22,50.
En de zuivere vorm Isolaat Eiwitten voor slechts € 34,95 voor 2000gram!

Wij kunnen u ook het volledig assortiment verstrekken van de merken Scitec Nutrition, MdoubleYou en Nutrend.
Hier voor kunt u mailen naar info@twistedpt.nl

Bent u al een klant van ons dan krijgt u vanaf 1 tot 3 afgenomen trainingssessies of 14 dagen online personal coaching maar liefst 5% korting op uw aankoop.

Bij 3 of meer trainingssessies of 30 dagen online coaching 10% korting op uw aankoop!

Shop nu bij Twisted Supplements

EXCUSES

DON’T BURN

CALORIES

Vertrouwd door de volgende bedrijven